Taxi Schiphol aankomst

Aankomst

Een taxi vanaf Schiphol boeken? Profiteer van onze vaste lage prijzen. Reserveer online jouw rit, zodat je er zeker van bent dat er op tijd een taxi voor je klaar staat. Een eigen taxi die je niet hoeft te delen, met onze nette chauffeurs die je snel terug naar huis of naar de zaak rijden.

Reserveer de goedkoopste taxi tussen Schiphol en thuis of de zaak, op de tijd waarop jij die nodig hebt. Een van onze nette chauffeurs staat ruim op tijd voor je klaar, zodat je meteen in kunt stappen nadat je op de luchthaven bent geland.

Taxi vanaf Schiphol

Jouw taxi vanaf Schiphol staat voor je klaar bij de aankomsthal. Daar zorgt de chauffeur voor een goede zichtbaarheid en bereikbaarheid, zodat jullie elkaar gemakkelijk vinden. We helpen je graag met het inladen van de bagage, zoals we je bij vertrek kunnen helpen met uitladen voor de vertrekhal.

We hebben veel ervaring met ritten tussen Schiphol en alle locaties in Nederland, waardoor we goed weten waar we je het best voor je klaar kunnen gaan staan. De ideale keuze voor een goedkope taxi waar je op kunt vertrouwen, ook ’s avonds laat, ’s nachts en in het weekend. Wij staan voor je klaar, zodat jij kunt rekenen op een rit terug naar huis of naar de zaak.

De goedkoopste taxi terug naar huis

Wij zijn jouw goedkoopste taxi terug naar huis of naar de zaak. We rijden je via de beste route vanaf de luchthaven terug, waarbij we natuurlijk rekening houden met eventuele drukte op de weg. Onze chauffeurs kennen de verschillende uitvalswegen en weten waar het vaststaat. Ze houden de actuele situatie bovendien goed voor je in de gaten.

Dat betekent een goedkope rit van Schiphol naar huis of de zaak met de taxi. Die je gewoon achteraf af kunt rekenen in de taxi, terwijl je de rit wel al op voorhand kunt reserveren. Betalen kan met pin, je creditcard of contant, zodat je daarin de volledige vrijheid hebt. Wij zorgen ervoor dat je eenvoudig een rit kunt reserveren voor onze vaste prijzen. Met goede service, zonder dat je daar een hoge prijs voor betaalt.

Online reserveren: taxi Schiphol

Online reserveren is eenvoudig, wij zorgen voor jouw rit met de taxi vanaf Schiphol. Op basis van vaste scherpe tarieven, zodat je ook op voorhand goed weet waar je aan toe bent en je niet voor verrassingen komt te staan.

Je kunt jouw taxi tussen de luchthaven en thuis of de zaak meteen online reserveren. Wij gaan er voor je mee aan de slag, zodat je er vanuit kunt gaan dat er een nette chauffeur beschikbaar is als jij aankomt op Schiphol.

Ophaalprocedure vanaf Schiphol

1- Als u net geland bent op Schiphol. Voordat u de bagage ophaalt van de band, belt u naar de taxi-centrale op het telefoonnummer 085-5000005.
2- De taxi zal binnen 20 min bij vertrekhal 2 deur F (boven) staan, u steekt de zebrapad over daar zal de taxi staan (buitenring).
3- De chauffeur neemt contact met u op d.m.v. sms bericht of telefonisch, vertelt u de kleur en kenteken van de taxi die u komt ophalen.

TAXI BELLEN?

Wij zijn 24 uur 7 dagen per week telefonisch bereikbaar. Wilt u online uw taxi reserveren, dat is ook mogelijk. Voor airport taxi hebben wij vasten prijzen.

Taxi reserveren